OUD EN NIEUW

Geplaatst op: 31 december 2010

Zo aan het eind van het oude jaar laat ik mijn gedachten gaan over alles wat is geweest. In ons gezin met drie pubers gebeurt er natuurlijk dagelijks van alles maar ik denk niet dat ze het leuk vinden dat ik dat hier ga vertellen. Dus hou ik het op een terugblik op het atelier.

Albert bouwde in de lente een handig magazijn aan het atelier waar alle voorraad in kan. In het atelier is nu meer ruimte zodat het maken van de pakketten prettiger gaat. Mijn broer maakte deze prachtige site voor me. Dat gaf me de mogelijkheid om wat meer over mij en de gang van zaken in het atelier te vertellen. Aan de reacties die ik krijg en de vele kaarten die ik de afgelopen maand heb gekregen weet ik dat dit op prijs wordt gesteld. Door de verhalen op mijn site kwam er een artikel in het weekblad Margriet. Ook kwamen maar liefst 24 nieuwe pakketten bij die goed werden ontvangen. Ik mocht een aantal nieuwe winkels aan de lijst met verkoopadressen toevoegen en er waren leuke beursen waarvan ik er ook twee heb bezocht. Voor de Stichting Diyo Nepal maakte ik het patroonbad Knuffel Vaya. Vorige week kon ik weer € 105 over maken aan ze en in totaal heeft het patroonblad € 480 opgebracht. En dat dankzij jullie! Iemand schreef op haar kaartje: het was een leuk Pippilotta jaar. En eigenlijk ben ik zelf ook heel tevreden.

Het nieuwe jaar kan ik in elk geval elke dag genieten van mijn prachtige muur met alle kaarten. Volgende week gaan de kinderen en Albert een top drie van de leukste kaarten maken. De afzenders daarvan mogen een pakket uitzoeken. Ik hoop nog op een Elfstedentocht zodat ik een gratis patroontje op de site kan zetten. Verder liggen er voor 25 februari weer vier nieuwe voorjaarsontwerpen klaar. Voor de zomer ben ik ook al aan het ontwerpen want ik werk graag in het voren. En verder ligt het hele jaar nog open en is alles nog een verrassing, ook voor mij.

VOOR HET NIEUWE JAAR WENS IK JULLIE VEEL GOEDS EN CREATIVITEIT!

Pin It on Pinterest