Kabouterfeestje

mrt 31, 2020 | Algemeen

Deze zomer komen er geen nieuwe ontwerpen bij. Er gaan weer een paar oudere pakketten uit de collectie en wanneer de voorraad op is wordt alleen nog het patroonblad verkocht.

Daarom is er nu tijd om alvast voor de herfst te ontwerpen. Het is hier dus paddenstoelentijd met dit exemplaar dat Kabouterfeestje gaat heten. Ik ben nog niet helemaal tevreden over de kabouters die bij de paddenstoel horen, ze worden opnieuw gemaakt. Meer krijg je niet te zien hoor, anders is het eind augustus geen verrassing meer.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.