Duitse patronen

feb 14, 2011 | Algemeen

Een lieve vriendin vertaald met veel zorg mijn pakketten in het Duits. Dit doet ze naast haar baan en gezin. Omdat ze van oorsprong Duitse is zijn de vertalingen altijd goed. Dat is weleens anders geweest toen ik ze door een vertaalbureau liet vertalen. Dat was heel technisch Duits en niet prettig te lezen. Mijn eigen Duits is niet goed maar door het verwerken van de patronen leer ik nog wat bij. Sommige vertalingen klinken heel grappig. Zo heten de snoepende slakjes in het Duits Naschende Schnecken en de bolle buikjes Kugelbäuchlein. De nieuwe pakketten die volgende week vrijdag uitkomen zijn ook alweer met liefde vertaald. 

Zondag zijn we rond de lunch naar haar toe gegaan. Natuurlijk nam ik cadeautjes mee maar ook alvast vier zomerpakketten om te vertalen. We aten heerlijke soep met broodjes en maakten daarna een lange wandeling langs de Leuvenumse Beek. Op sommige plekken hielden we een stiltewandeling om wilde zwijnen te spotten. Maar die lieten zich niet zien. Bij thuiskomst was er koffie en thee met versgebakken appeltaart. Omdat het zo’n leuke middag was namen we voor deze zomer weer bij elkaar te komen maar dan in Assen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.