mrt 24, 2021 | Viltpatronen

Hier vind je de Etsy shop van Atelier Pippilotta. Je kunt er pdf patronen kopen en downloaden voor maar 2 euro per stuk en gelijk aan de slag gaan. De complete viltpakketten zijn en blijven te koop bij de winkels.

Het magazijn van Atelier Pippilotta heeft maar een beperkte ruimte. Om toch steeds weer wat nieuws te kunnen maken zijn een aantal pakketten uit de collectie gegaan. De patronen zijn te leuk om op de plank te laten liggen en daarom heb ik een Etsy shop geopend. Kijk er maar eens in rond en wie weet ontdek je nog wat leuks. Waarschijnlijk heb je nog wel wat materiaal liggen en bij veel patronen heb je niet veel nodig.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd mailen of appen. Ik ben nog bezig met het digitaliseren van de patronen dus ze staan nog niet allemaal op Etsy. Wekelijks zet ik nieuwe patronen online.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.