Vakantie

jun 2, 2020 | Algemeen

We waren een poosje op vakantie maar ik liet de blogs wel doorgaan om geen inbrekers uit te nodigen. Pippi ging op avontuur in Duitsland waar ze kilometers wandelde en fietste. Afgelopen winter bouwde mijn man onze bus om tot een camper en wel zo dat we zelfvoorzienend zijn. Dit was de ultieme test en die hebben we glansrijk doorstaan. We hadden geen camping nodig en bezochten alleen een paar keer een supermarkt, douchten in de Moezel en kookten op een gaspitje. We zagen op een ochtend om half zes de zon opkomen tijdens een wandeling, vonden een vossenstaart, schedeltjes, veren, plukten oa daslook voor het eten en Pippi vond een Westenwaldstein.

Er gaat ook altijd een schrijfboekje mee want meestal komt er wel een nieuw idee boven borrelen. Dit keer ook, geholpen door de Moezelwijn. Hopelijk lukt het snel om ermee aan de gang te gaan want het zijn er meerdere!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.