Eik

sep 25, 2020 | Algemeen

Nu de eikenbomen hun eikels beginnen rond te strooien, is het toepasselijk het ontwerp van de Eik te laten zien. Het is een stoer mannetje dat een zware tak met eikels vasthoudt. Hij is gewoon mooi in zijn eenvoud.

Onlangs kreeg ik deze prachtige bruine versie in de mail. Een lieve oma maakte hem voor haar gekleurde kleinkinderen. Hij is werkelijk prachtig geworden en de kleur staat hem ook heel goed. Ik kreeg ook een goede tip voor het inkleuren van donkere gezichtjes: een donkerbruin mondje tekenen.

Omdat ik zelf blank ben maak ik altijd blanke poppenkinderen. Maar er zijn zoveel prachtig anders gekleurden om me heen dat ik dat ook wil gaan verwerken in de poppen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.