Vrolijk nieuws!

Geplaatst op: 27 oktober 2020

We maken er een feestdag van want er zijn vandaag vijf nieuwe pakketten bij gekomen.

Ze zijn met veel zorg en liefde ontworpen en voor jou gemaakt en ik hoop dat je ze met plezier zult maken.

AANVULLING VOOR HET KABOUTERFEESTJE

Dit pakket is een aanvulling op het kabouterfeestje.  De kabouters moeten natuurlijk ook aan een tafel kunnen zitten en dat kan op bladstoelen en paddenstoelkrukjes. Daarbij kunnen ze thee uit de theepot in eikelkopjes schenken en een lekker stukje bessentaart eten. Voor de vulling van de tafelpoot, stoeltjes en krukjes heb je nog rijst of steentjes nodig om ze te vullen. De stoelen zijn 7 cm hoog.

KABOUTER STOFFELTJE MAAKT HERFSTKLEREN

Voor de herfst heb je weer andere kleren nodig dan voor de zomer. Een warm vest kan goed van pas komen op koude avonden. Dat weet deze kabouter goed en hij heeft zijn voorraadbak gevuld met mooie herfstkleuren. Het lint en schaartje zitten ook in het pakket. De kabouter is 12 cm hoog.

TWEE HERFSTKINDEREN

Deze twee schatjes zitten warmpjes naast elkaar en houden beide een houten paddenstoeltje vast. Hun mutsjes zijn gemaakt van rood buistricot. Een eenvoudig en knuffelbaar setje dat graag een plekje op jouw seizoenstafel vindt. Ze zijn 11 cm hoog.

SINTERKLAAS KAPOENTJE

Een compleet een eenvoudig te maken tafereel. Het schoentje is gevuld met een verlanglijstje, wortelen en hooi voor het paard. Als je er een mooi liedje bij zingt rijdt Sint vast je huisje niet voorbij, de Pietjes hebben de cadeautjes al bij zich. Sinterklaas en de Pietjes zijn gemaakt op houten kegeltjes van 35 mm.

SINTERKLAASBOOTJE

Elk jaar zijn de pakketten van de twee Pietjes en Sinterklaasje erg geliefd. Om het setje nog completer te maken heb ik er een versierd bootje bij gemaakt.

Pin It on Pinterest