De ontwerptafel

jul 23, 2010 | Algemeen

Wat is het toch heerlijk om aan de ontwerptafel te zitten. Hier ben ik bezig voor Stichting Diyo in Nepal. Wat het gaat worden vertel ik eind augustus. Natuurlijk zit ik ook graag buiten onder de appelboom te ontwerpen. Maar daarvoor is het weer niet altijd geschikt. Daarom worden de meeste ontwerpen toch aan deze oude tafel gemaakt. Het bedenken van het ontwerp is een heel ander verhaal. Dat gebeurt in mijn hoofd en dan is het maar net waar ik me op dat moment bevind. Wie weet krijg ik deze zomervakantie in de Ardennen nog een geweldig leuk idee. We zullen twee weken er op uit trekken met de mountainbike, kano en benenwagen. Maar er wordt natuurlijk ook geluierd en we gaan (brocante) markten bezoeken. Wie weet waar het pad ons heen zal brengen en wat voor ideeën dat op zal leveren……….

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.