Aardbeien, slakken en zonnebloemen

Geplaatst op 1 juli 2024

De afgelopen week was een gevulde en gezellige week. De TT was in Assen en daar hebben we een mooi feestje van gemaakt. Het werken lag daardoor op een laag pitje maar dat kan tegenwoordig. Er woont tijdelijk een van de kinderen thuis dus er is nu meer reuring in huize Pippilotta en daar kan ik van genieten.

Wat minder leuk is zijn de aardbeien in de tuinkas. Ze willen maar niet groeien en voordat ze een beetje rood zijn geworden hebben de slakken ze opgegeten. De huisjeslakken passen niet door de kieren van de kas maar de naaktslakken doen zich tegoed aan het lekkers in de kas. Gelukkig blijven ze van deze vilten aardbeien af. De patronen van de aardbeien staan in de Etsy shop en zijn nu ook via mijn website te koop. Ik ga mijn frustratie over de slakken omzetten in een ontwerp want het zijn toch wel wonderlijke wezentjes.

De komende week wordt een leuke week met onder ander de 70e verjaardag van mijn moeder die we gaan vieren. En ik ga nog drie zonnebloempatronen die ik tegen kwam digitaal maken en online zetten. Ik wens jou ook een mooie week toe!