ABC Antroposofie boekenservice

jun 10, 2022 | Algemeen

Dit is een nieuw verkooppunt van de pakketten van Atelier Pippilotta. Sinds jaar en dag zijn ze een uitgeverij en online boekwinkel gericht op de antroposofie. Volgens mij kun je alle boeken op dit gebied hier krijgen.

Er worden nu ook andere artikelen toegevoegd aan hun assortiment waaronder viltpakketten. Volgende week mag ik er een kijkje nemen om inspiratie voor ontwerpen op te doen.

Er is geen fysieke winkel dus bestellen kan via https://www.abc-antroposofie.nl De website is onder constructie maar er staat al genoeg in om rond te neuzen (heb ik ook al gedaan, zie de foto’s).

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.