Allemaal iconen

okt 10, 2011 | Algemeen

Vorige week kreeg ik toch zo’n gezellig mailtje met foto’s binnen. Een aantal dames hebben elk een eigen icoon gemaakt. En ja, dan komt het aan op de eigen fantasie. Ik vond ze allemaal zo leuk geworden dat ik ze graag hier laat zien.

 De herfstimpressie van natgevilt wol is van Dikkie,
de eskimo van Jannie,
de natuuricoon van Ida,
de sneeuwpret van Marjanne,
de sinticoon van Mariette,
de ode aan haar 3 poezen is van Cora,
het kerststalletje is van Tineke en
de mooie herfstdag met de egeltjes is van Ghislaine

 

2 november komt er van Atelier Pippilotta weer een icoon bij. Het is natuurlijk een winterontwerp want die ontbreekt nog in de serie iconen. Wie weet komt er volgend jaar een kerst icoon bij. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag of ik een kerststal wil ontwerpen. Maar daarvan zijn al een aantal leuke ontwerpen op de markt. Wat kan ik daar nog aan toevoegen? Dus lijkt een kerst icoon mij ook wel een leuke uitdaging. Gelukkig heb ik nog meer dan een jaar om daar over na te denken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.