Als je haar maar goed zit

feb 8, 2011 | Algemeen

Toen ik het atelier begon had ik lange haren waar ik meestal twee vlechten van maakte. De kinderen waren nog kleiner en we keken regelmatig naar de films van Pippi Langkous. De naam Pippilotta was een voor de hand liggende keuze. Nu heb ik kort haar dat niet in model wil blijven. Met de harde wind van de afgelopen dagen wordt het er niet beter op. Wat zou het toch mooi zijn als ik op een morgen wakker werd met prachtige lange haren waar ik vlechten in kon maken. Ach, dromen moet je hebben.

De poppen die ik maak voorzie ik graag van een mooi bosje haar. Een geborduurde pony van haakkatoen, krulletjes van Wensleydale wol of gewoon een dotje wol op het hoofd. Alles is mogelijk. Maar het liefst geef ik ze lieve vlechtjes. Over ruim twee weken komen de lentepakketten uit. En ik kan vast verklappen dat er ook weer vlechtjes bij zitten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.