Altijd wat te vertellen

okt 5, 2015 | Algemeen

download

Er is altijd wel wat te melden vanuit het atelier. Zo kwam er een leuke foto binnen van Elselinde die met haar dochter Caithlin kabouterdeurtjes heeft gemaakt. Ze zijn prachtig geworden!

 

Vandaag gaat er voor het eerst een bestelling met Knufjes naar Atelier Kleurrijk Vilt in Delft. Een winkel met prachtige brei- en haakgarens en een leuke eigenaresse. De middelste foto komt van haar website: heerlijk al die kleuren! We hebben afgesproken dat ik haar de volgende keer kom opzoeken als ik weer in Delft ben.

 

Omdat er meer vraag is naar Knufjes in verschillende kleuren heb ik keuze uit meer garens. Daarvoor heb ik ook de voorkant van het pakket aangepast met een andere foto. Zo is er in overleg altijd veel mogelijk en denk ik graag met je mee.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.