Ansichtkaarten en Schatkist pakketten

nov 1, 2018 | Algemeen

Er zijn drie pakketten uit Pippilotta’s Schatkist gekomen. Deze pakketten zijn maar tijdelijk en bij één winkel verkrijgbaar.

Het Sterrenelfje is te koop bij Niels Holgersson. Er zijn maar een beperkt aantal van gemaakt want ik had niet meer houten sterren.

Datzelfde geldt voor het Framboosje dat bij het Koekendiefie te koop is. De framboosjes zijn werkelijk erg mooi en mijn overleden vriendin liet ze me na. Ze zou blij zijn geweest als ze wist wat ik ermee had gedaan. De twee kaboutertjes krijg je bij het Koekendiefie op de Kreadoe. Dat is een patroonblad met de kralen en het lint. Voor de kleding heb je zelf nog wat kleine restjes vilt nodig.

Verder heb ik ansichtkaarten laten drukken die morgen mee gaan naar de kraam van het Koekendiefie. Je mag erom vragen dan je krijgt er een mee. Het voorbeeld van de kabouters met het huisje is te zien bij Atelier Poppejans op de Kreadoe.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.