Ballonnen

nov 19, 2013 | Algemeen

ballonnenVanmorgen stond ik in alle vroegte ballonnen op te blazen. Ze hangen nu bij oma die vandaag jarig is. Gisteren was mijn echte oma jarig en vandaag de oma die ik erbij kreeg. Toen haar enige kind vorig jaar overleed bleef onze schoondochter zonder ouders achter maar wel met een lieve oma. Zo werd ons gezin opeens een stuk groter. En waar je meestal je oma verliest kregen wij er een oma bij. Met liefde gaan we er wekelijks heen en helpen we met alles wat nodig is. We krijgen veel knuffels en altijd een enthousiaste begroeting terug. Het is nooit teveel gevraagd als je een ander kunt helpen.

Op dit moment beraad ik me op een feest ontwerp dat exclusief zal zijn voor een klant die volgend jaar jubileert. De gekleurde ballonnen bieden zeker inspiratie. Ik begin met een tekening en zoek dan vrolijke kleuren vilt erbij. Het resultaat zien jullie in 2014.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.