Bedrijfsuitje

mrt 15, 2012 | Algemeen

Vrijdagochtend in alle vroegte vertrekken Albert en ik naar Dortmund. Daar is op dit moment de Creativa aan de gang, een grote beurs voor creatieve vormgeving. Mijn pakketten worden er verkocht door Der Kleine Troll en Atelier Poppejans. Dat moet ik natuurlijk met eigen ogen zien. Het zal een drukke dag worden dus overnachten we in een hotel in de buurt van de beurs. Zo maken we er een echt bedrijfsuitje van. Hoewel ik het werk in het atelier hoofdzakelijk alleen doe lukt me dat niet zonder Albert naast me. Hij helpt met patronen vouwen en soms met het inpakken van zakjes kralen. Daarnaast neemt hij de honneurs waar in het huishouden als ik er niet aan toe kom.

In het atelier ruikt het op dit moment heerlijk. Ik ben bezig met een zomerpakket en pakte daarvoor zakjes lavendel in. Het ruikt naar zomer en paarse lavendelvelden die je op vakantie tegen kunt komen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.