Beertje

dec 2, 2013 | Algemeen

beertje 1beertjeOoit, waarschijnlijk in een vlaag van verstandsverbijstering, maakte ik een minibeertje. Het was in de tijd dat de jongens nog met autootjes over de grond kropen en dochter nog met poppen speelde. Beertje is 18 mm en heeft zelfs beweegbare armen en benen. Een tijd lang is beertje ontvoerd en werd na maanden terug gevonden in het poppenhuis. Vorige week dook beertje opeens weer op toen de kast werd opgeruimd. Een mooi moment om hem een plaatsje in het atelier te geven. Gezinsuitbreiding zit er voor beertje niet in want het moet een enorm gepriegel zijn geweest. Daarom mag hij zich nu uniek weten op de plank met vilt poppen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.