Belasting

mei 13, 2013 | Algemeen

belastingTwaalf jaar geleden worstelde ik me op een tuinstoel in het zonnetje door een dik boek heen. Het was saaie kost want het ging over boekhouden en belastingen. Vol goede moed vulde ik het eerste jaar van Atelier Pippilotta zelf alle belastingpapieren in, wat kon er mis gaan? Groot was de schrik toen er een belastingaanslag van veertigduizend euro op de deurmat viel. Er kon dus heel veel mis gaan. Nadat ik van de schrik was bijgekomen werd dezelfde dag nog een goede boekhouder gezocht. Hij gaf een spoedcursus boekhouden en vulde vanaf die tijd de jaaraangiftes in. Ik ben dus heel blij met mijn boekhouder. Zou hij ook een beetje blij worden van mijn vrolijke administratiemappen?

DSCF2226

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.