Bessenhanger

nov 16, 2012 | Algemeen

In het atelier is het eerste Paas ontwerp een feit. En dat terwijl Sinterklaas komend weekend in het land komt en de Kerst ook nog in het verschiet ligt. Het ontwerpen, patroontekenen, fotograferen, verzamelen van de materialen en maken van de pakketten vraagt namelijk flink wat voorbereidingstijd.

Zo is het nieuwe Schatkist pakket, de Bessenhanger, al voor de herfst gemaakt. En vanaf morgen is ze te koop bij de Ommekeer in Badhoevedorp. Een trouwe klant van het eerste uur van het bestaan van Atelier Pippilotta. De bessenhanger heeft een doorsnee van 6 cm met daarin een lief bessenkindje. Ze past mooi bij de herfst maar ook met de kerst zal ze een plekje in je huis weten te vinden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.