Bessenkinderen

sep 5, 2021 | Algemeen

De herfst is een prachtige tijd waarin veel valt te vinden in de natuur. Eikels, kastanjes, hazelnoten, rozenbottels en nog veel meer. De bessenkinderen passen daar heel goed bij ook al zijn de aalbessen al opgesnoept. Met zijn drieën vormen ze een mooi clubje waar nog meer kinderen bij kunnen komen. De Sneeuwbes staat al om een hoekje te gluren maar dat is eigenlijk nog een geheimpje.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.