Bestellingen en logés

aug 31, 2012 | Algemeen

De nieuwe pakketten zijn goed ontvangen. De DPD had het maar druk om alle pakketten bij ons huis weg te halen. Pakketten voor Nederland, Spanje en Duitsland waren erbij.

Volgende week hoop ik dat ze van alles naar mij toe brengen want de voorraden raken op. Het vilt en tricot is al binnen. Nu is het wachten op een bestelling met houten iconen, een bestelling met zakjes en printpapier, sprookjesvilt, lontwol en houten kegeltjes.

Maar eerst gaan we het weekend vieren. Mijn broer en schoonzus komen logeren en ik haal ze zo op van de trein. We hebben weer heel wat bij te praten. Ze hebben ook nog eens geluk want we gaan een Toscaanse week tegemoet. Het weekmenu stelde ik samen uit dit overheerlijke receptenboek en iedereen die mee eet is proefkonijn. Dus mogen ze ook mee naar de markt op zaterdag om groente en fruit in te kopen. En omdat we dan vlakbij de kamer van de oudste kinderen zijn zullen we ook bij hen gaan kijken. Hopelijk wordt het ook Toscaans weer want de reserve fietsen voor de logés staan al klaar.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.