Bestellingen en logés

Geplaatst op: 31 augustus 2012

De nieuwe pakketten zijn goed ontvangen. De DPD had het maar druk om alle pakketten bij ons huis weg te halen. Pakketten voor Nederland, Spanje en Duitsland waren erbij.

Volgende week hoop ik dat ze van alles naar mij toe brengen want de voorraden raken op. Het vilt en tricot is al binnen. Nu is het wachten op een bestelling met houten iconen, een bestelling met zakjes en printpapier, sprookjesvilt, lontwol en houten kegeltjes.

Maar eerst gaan we het weekend vieren. Mijn broer en schoonzus komen logeren en ik haal ze zo op van de trein. We hebben weer heel wat bij te praten. Ze hebben ook nog eens geluk want we gaan een Toscaanse week tegemoet. Het weekmenu stelde ik samen uit dit overheerlijke receptenboek en iedereen die mee eet is proefkonijn. Dus mogen ze ook mee naar de markt op zaterdag om groente en fruit in te kopen. En omdat we dan vlakbij de kamer van de oudste kinderen zijn zullen we ook bij hen gaan kijken. Hopelijk wordt het ook Toscaans weer want de reserve fietsen voor de logés staan al klaar.

Pin It on Pinterest