Betoverd

nov 26, 2011 | Algemeen

We zijn weer terug van een korte reis naar Istanbul. Een prachtige stad die je betoverd terug naar huis laat gaan. De prachtige Blauwe Moskee en daar tegenover de Aya Sofia. De vriendelijke mensen, de hardwerkende ambachtslieden en de handel op de Kruiden Bazaar. De brug over de Gouden Hoorn met de vele vissers erop en waaronder wij onze vismaaltijd aten in een van de restaurantjes.

Met een boot maakten we een tocht over de Bosporus met aan de ene kant het Europese deel van de stad en aan de andere kant het Aziatische deel. Maar het allermooiste was de stad bij nacht. De vele moskeen die verlicht werden tegen een paars lijkende achtergrond van duizenden verlichte huizen.

Het was te kort om alles te kunnen zien maar we hebben genoten en ik heb inspiratie op gedaan. Dat zal zeker terug komen in een viltpakket. Nog geen idee in welke vorm maar de geluiden, geuren en kleuren staan in mijn geheugen gegrift. Ooit hoop ik nog een keer terug te gaan om me verder te laten betoveren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.