Beurs

mrt 1, 2014 | Algemeen

DSCF4604Gisteren bezocht ik de Hand-Hobby-Creadagen in Assen met een vriendin. Er was weer zoveel moois te zien. Bij Atelier de Klaproos konden we viltprikken. Naast dat je wat leuks maakt kun je gelijk even uitrusten. Het vilt schilderijtje pas precies bij het nieuwe zomerontwerp waar ik nu mee bezig ben. Bij Het Koekendiefie kregen we ook een warm welkom en bewonderden we de mooie kraam. Het blijft bijzonder om je eigen ontwerpen te zien uitgestald. Als afsluiter maakten we nog een bloemstuk. Die laat ik hier maar niet zien want het is nogal een oerwoud geworden. De beurs is nog te zondag te bezoeken.

20140228_15361920140228_153644

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.