Bijzonder

jun 12, 2015 | Algemeen

2015-06-12 07.50.53Het is bijzonder genieten met dit mooie weer. Zodra het werk het toe laat wordt het naar de tuintafel verplaatst. In de schaduw van de appelboom is het goed vertoeven. Ik bof dan ook bijzonder met mijn atelier aan huis.

Eenzaam is het nooit. Ik heb een fiets die me naar bijzondere plaatsen en mensen kan brengen en er komen regelmatig lieve mensen langs. Zo kwam een vriendin langs met een mand geverfde wensley wol. Ze gebruikt het niet en wist dat ze me er blij mee kon maken.

karin denkers

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanmorgen mocht ik alweer een groot bedrag over maken naar Diyo Nepal. Mijn jongste zoon en zijn vrienden legden een aanzienlijk bedrag neer. Karin Denkers maakte met twee vriendinnen veel Knuffelpopjes die ze verkochten voor Nepal. Ze moeten er uren werk aan hebben gehad. Ook Marijke verkocht kant en klare Knuffelpopjes voor Nepal. Wat toch fijn dat er zoveel bijzondere mensen zijn.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.