Bijzondere mail en nog meer Schatkist pakketten

Geplaatst op: 5 maart 2012

Nel stuurde deze prachtige foto van Diyo Nepal. Ze staat bij het altaartje waar ze waakt over de foto’s van de overleden partners van Nel en haar man. Het is een lieflijk tafereel geworden en ik mag hem met jullie delen.

Monique stuurde me een aanvulling op de Schatkist pakketten. Negen jaar geleden was er een pakket van een Popje in een doosje. Dat was een echt kinderpakket met een duidelijke beschrijving en door de vele tekeningen eenvoudig te maken. De doosjes kon ik niet meer inkopen tegen een gunstige prijs waardoor dit pakket uit het assortiment verdween. Als je bij de schatkistpakketten kijkt zie je nog een pakketje uit de oude doos die aan mijn aandacht was ontsnapt.

De Lentehanger is een nieuw Schatkist pakket dat deze week gratis is bij Niels Holgersson  bij een bestelling van minimaal vijftig euro. Het zijn drie kindjes in de dop van een moseik. Door de zoete kleuren is het een echt lentepakketje. Binnenkort zijn daar ook weer open dagen en als ik op de blog bij Niels Holgersson kijk belooft het weer erg inspirerend en de moeite waard te worden.

Pin It on Pinterest