Bijzondere mail en nog meer Schatkist pakketten

mrt 5, 2012 | Algemeen

Nel stuurde deze prachtige foto van Diyo Nepal. Ze staat bij het altaartje waar ze waakt over de foto’s van de overleden partners van Nel en haar man. Het is een lieflijk tafereel geworden en ik mag hem met jullie delen.

Monique stuurde me een aanvulling op de Schatkist pakketten. Negen jaar geleden was er een pakket van een Popje in een doosje. Dat was een echt kinderpakket met een duidelijke beschrijving en door de vele tekeningen eenvoudig te maken. De doosjes kon ik niet meer inkopen tegen een gunstige prijs waardoor dit pakket uit het assortiment verdween. Als je bij de schatkistpakketten kijkt zie je nog een pakketje uit de oude doos die aan mijn aandacht was ontsnapt.

De Lentehanger is een nieuw Schatkist pakket dat deze week gratis is bij Niels Holgersson  bij een bestelling van minimaal vijftig euro. Het zijn drie kindjes in de dop van een moseik. Door de zoete kleuren is het een echt lentepakketje. Binnenkort zijn daar ook weer open dagen en als ik op de blog bij Niels Holgersson kijk belooft het weer erg inspirerend en de moeite waard te worden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.