Bloemen

jun 15, 2018 | Algemeen

Zolang ik me herinner hou ik van bloemen. Ik moet een jaar op 3 geweest zijn toen ik dolgelukkig thuiskwam met bloemen voor mijn moeder: de tuin van de overburen was leeggeplukt. Vaag weet ik nog wat van de commotie die dat teweegbracht maar ik was me van geen kwaad bewust.

De stokroos, vingerhoedskruid, sering, vergeet-mij-nietje, windekind, herfstaster en zonnebloem mogen vandaag poseren. In de kast ligt nog een akelei maar daarover ben ik niet tevreden. Het bloemetje is zo teer en het vilt is net te dik. Wie weet kan het nog aangepast worden zodat er volgend jaar toch een pakket van komt. Akeleitjes vinden het namelijk prettig in de Pippilotta tuin en ze duiken dan ook overal op. Wat zou er dan leuker zijn ook een vilten akeleitje te hebben.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.