Bloemetjes

mrt 12, 2012 | Algemeen

De achtertuin ziet er weer mooi uit met verse houtsnippers. Tijdens het uitstrooien ervan ontdekte ik al een aantal bloeiende bloemen: bosanemoontje, maarts viooltje, maagdenpalm, sneeuwklokje, krokus en speenkruid. Daarom twee inspirerende foto’s.

Het weekend ging ik ook helemaal los met een sopje en werden het prieel en de tuinstoelen ontdaan van groene aanslag. Bij de Wibra kocht ik wat neppers voor rond het prieel. Het donkere hout is opgefleurd met bloemen waarvan ik de naam schuldig moet blijven.

De eerste open dagen bij Niels Holgersson zijn weer erg leuk geweest. Naast wat oudere schatkistpakketten was er ook een nieuwe te koop: het Kippetje. Een klein en eenvoudig pakketje voor de Pasen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.