Boeken en (her)denken

mrt 25, 2014 | Algemeen

Boekhandel Bruna in Beek (Limburg) verkoopt vanaf vandaag ook een aantal pakketten van Atelier Pippilotta. Ze hebben regelmatig een stand op vrije scholen in de omgeving en verzorgen een winkeltje op een van de scholen. Heel leuk dat ze naast de antroposofische boeken nu ook viltpakketten verkopen.

DSCF4513Een poosje geleden vroeg Hanneke Peters of ze een foto van mijn website mocht gebruiken. Ze schreef een artikel in een BOEK over een onderwerp waar iedereen mee te maken heeft: het verlies van een dierbare. Natuurlijk werkte ik er graag aan mee. Het is een prachtig boek geworden met teksten, verhalen en handreikingen van rituelen en symbolen bij uitvaarten, rouw en herdenkingen.

Omdat ik de foto opnieuw moest maken gingen mijn gedachten naar mijn eigen leven. Eigenlijk zijn de belangrijkste gebeurtenissen “gevangen” in ontwerpen. Zo ving ik mijn verdriet en onmacht in de Troostbrengers toen mijn onze schoondochter wees werd. Het Vlinderkind is speciaal voor een moeder die haar dochter verloor die zo graag viltpakketten van me maakte en het Sterrenkindje is voor een buurvrouw die haar dochtertje na de geboorte verloor. Maar ook mooie dingen in het leven worden gevangen in ontwerpen. De Lentegroet omdat ik lentekriebels had, de Donderwolkjes na een verkwikkende onweersbui en Yoga na de yogalessen. Eigenlijk hoort bij elk ontwerp wel een persoonlijk verhaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.