Boeken te koop voor Nepal

mei 1, 2015 | Algemeen

2015-04-30 14.29.13Mijn vriendin bracht deze tien antroposofische boeken van uitgever Christofoor om te verkopen voor Nepal. Ze zijn in goede staat en zullen je veel inspiratie bieden. Ik heb de meeste ook in de kast staan en kijk er nog regelmatig in. Per stuk zijn ze € 9,00 inclusief verzendkosten. Jij een leuk boek voor een klein bedrag en een gezin in Dhading een tent om te kunnen overnachten.

Sprookjeswol – verkocht
Spelen met vilt – verkocht
Speelgoed om zelf te maken – verkocht
De seizoenentafel – verkocht
Beweegbare wandplaten – verkocht
Paasversieringen – verkocht
Laternenzeit – verkocht
Met vilt aan de slag – verkocht
Advent – verkocht
Kerstversieringen – verkocht

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.