Boekje

apr 10, 2012 | Algemeen

 

Via Twitter liet ik vorige week weten bezig te zijn met een boekje. In de mail kwamen al een paar belangstellende vragen. Wat is dat toch voor boekje en heb je het al niet druk genoeg met de pakketten?

 

Atelier Pippilotta bestaat nu ruim tien jaar en het assortiment is gegroeid tot boven de 200 pakketten. Om meer ruimte te maken in het magazijn gaan er een paar pakketten uit. Ze komen terug in een boekje, te beginnen met de gelukspoppetjes en de sleutelhangers. Omdat deze pakketten al zo bekend zijn wordt het boekje aangevuld met nog vier nieuwe ontwerpen.

De teksten moesten opnieuw geschreven en de tekeningen opnieuw gemaakt en gescand worden. Door de jaren heen waren de voorbeelden erg verkleurd dus die werden ook opnieuw gemaakt voor de foto. Al met al nog een hele klus. Gelukkig heb ik een broer die me graag helpt en goed advies geeft. Zo leek het hem leuk om onder op de bladzijden een leuke variant op mijn logo te maken. Dus mocht ik nog meer tekenen. De komende week ga ik me beraden op de voorkant van het boekje.

 

Maar eerst reis ik af naar de Veluwe om mijn ouders te helpen in het huishouden en vooral voor de gezelligheid. Ik geloof dat de muren aardig op mijn moeder af beginnen te komen. Gelukkig herstelt ze goed na de heupoperatie.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.