Boekje

Geplaatst op: 10 april 2012

 

Via Twitter liet ik vorige week weten bezig te zijn met een boekje. In de mail kwamen al een paar belangstellende vragen. Wat is dat toch voor boekje en heb je het al niet druk genoeg met de pakketten?

 

Atelier Pippilotta bestaat nu ruim tien jaar en het assortiment is gegroeid tot boven de 200 pakketten. Om meer ruimte te maken in het magazijn gaan er een paar pakketten uit. Ze komen terug in een boekje, te beginnen met de gelukspoppetjes en de sleutelhangers. Omdat deze pakketten al zo bekend zijn wordt het boekje aangevuld met nog vier nieuwe ontwerpen.

De teksten moesten opnieuw geschreven en de tekeningen opnieuw gemaakt en gescand worden. Door de jaren heen waren de voorbeelden erg verkleurd dus die werden ook opnieuw gemaakt voor de foto. Al met al nog een hele klus. Gelukkig heb ik een broer die me graag helpt en goed advies geeft. Zo leek het hem leuk om onder op de bladzijden een leuke variant op mijn logo te maken. Dus mocht ik nog meer tekenen. De komende week ga ik me beraden op de voorkant van het boekje.

 

Maar eerst reis ik af naar de Veluwe om mijn ouders te helpen in het huishouden en vooral voor de gezelligheid. Ik geloof dat de muren aardig op mijn moeder af beginnen te komen. Gelukkig herstelt ze goed na de heupoperatie.

 

Pin It on Pinterest