Boerenwormkruid

aug 11, 2015 | Algemeen

DSCF7904Tijdens het fietsen afgelopen weekend kwamen we langs bloeiend Boerenwormkruid. Ik vind het altijd een prachtig kruid en morgen ga ik een bosje plukken om te drogen. Deze week heb ik het een beetje druk met flierefluiten: fietsen, zusje die langs kwam, morgen dagje weg met dochter, vrijwilligerswerk bij het Vaudeville Festival en nog meer dingen. Van werken in het atelier zal niet veel terechtkomen maar ik kan het me deze week nog veroorloven. Maar volgende week gaan we er weer voor want er zijn nog zoveel leuke ideeën die uitgewerkt moeten worden!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.