Bramensnoepertje

jul 9, 2018 | Algemeen

Heb je de eerste bramen ook al gezien? Nog niet rijp maar de zomer duurt nog lang genoeg om ze paars van kleur te laten worden. Het Bramensnoepertje is al een wat ouder ontwerp maar is nog steeds geliefd. Ooit was er ook een Kruisbesjespakket dat bij het Bramensnoepertje paste. Helaas kan ik de kruisbesjes niet meer inkopen dus dit pakket wordt niet meer gemaakt.

Het werk in het atelier wordt in de loop van deze week weer opgepakt. Na de uitvaart en het opruimen van oma’s kamer heb ik mezelf een week vrij gegeven. Samen met mijn lieve Albert zijn we, via een tussenstop bij mijn zusje, op de fiets naar mijn ouders geweest. Dat waren zo’n 140 kilometers. Ik ben heel blij te kunnen vertellen dat de bestralingen en chemo’s bij mijn vader aan slaan. Hij voelt zich wel steeds zieker worden maar de toekomst is hoopvol!!! De fietsreis ging de volgende dag verder naar Apeldoorn waar dochter Sanne ( die van de mooie foto’s ) is komen te wonen. We bleven logeren en fietsten daarna weer terug naar Assen. Nou ja, bijna dan want in Meppel namen we de trein: de billen deden teveel pijn.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.