Buiten

jul 25, 2013 | Algemeen

buitenkeukenIn het atelier ligt het werk nagenoeg stil. Er waren heel veel plannen voor deze week zoals voorbeelden maken en een patroon schrijven maar er komt weinig uit mijn handen. In plaats daarvan timmerde ik een buitenkeuken. Zonder enig plan en met alle resten hout en schroeven die in de schuur te vinden waren. Het koste heel wat uren en een paar lichte verwondingen maar dat is allemaal vergeten. Naast het buiten wonen ( en deze week zelfs slapen ) gaan we nu ook buiten koken. Deze zomer gaan we niet op vakantie maar op deze manier is vakantie vieren in je eigen tuin wel erg leuk!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.