Cadeautjes

apr 20, 2012 | Algemeen

Soms komen de cadeautjes maar aanwaaien. Zo is de lucht strakblauw deze morgen en staat de perenboom voor het eerst in bloei. Of het nu stoof- of handperen worden ben ik vergeten. Het geeft in elk geval inspiratie voor een schatkist pakket.

En de inspiratie bleef maar aanwaaien deze week. Er kwam een prachtig ontwerp uit die ik in de zomer cadeau ga doen aan de stichting Diyo Nepal. Het patroonblad zal ik hier te koop aanbieden in juni. Na het succes van het patroon van Vaya komt er nu een Maya, dat liefde betekend in Nepal.

De drukker maakte een proefdruk van het boekje met gelukspoppetjes en sleutelhangers. Dit weekend ga ik de taalfouten eruit halen en maandag gaat het voor een grotere oplage naar de drukker. Pippi en meneer Nilson houden de nieuwe hangers nog even geheim. 9 mei komt het boekje uit met nog drie zomerpakketten. De week ervoor doe ik mezelf een week vakantie cadeau. Nou ja, vakantie, het huis moet aan de buitenkant geverfd worden en de binnenkant verdiend een grote poetsbeurt.

Maar het mooiste cadeau komt vandaag. Albert komt weer thuis na een week weg te zijn geweest. Meestal neemt hij een fles rode wijn voor me mee. Tijdens zijn volgende reis kan ik elke avond er een slaapmutsje uit nemen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.