Cadeautjes

Geplaatst op: 20 april 2012

Soms komen de cadeautjes maar aanwaaien. Zo is de lucht strakblauw deze morgen en staat de perenboom voor het eerst in bloei. Of het nu stoof- of handperen worden ben ik vergeten. Het geeft in elk geval inspiratie voor een schatkist pakket.

En de inspiratie bleef maar aanwaaien deze week. Er kwam een prachtig ontwerp uit die ik in de zomer cadeau ga doen aan de stichting Diyo Nepal. Het patroonblad zal ik hier te koop aanbieden in juni. Na het succes van het patroon van Vaya komt er nu een Maya, dat liefde betekend in Nepal.

De drukker maakte een proefdruk van het boekje met gelukspoppetjes en sleutelhangers. Dit weekend ga ik de taalfouten eruit halen en maandag gaat het voor een grotere oplage naar de drukker. Pippi en meneer Nilson houden de nieuwe hangers nog even geheim. 9 mei komt het boekje uit met nog drie zomerpakketten. De week ervoor doe ik mezelf een week vakantie cadeau. Nou ja, vakantie, het huis moet aan de buitenkant geverfd worden en de binnenkant verdiend een grote poetsbeurt.

Maar het mooiste cadeau komt vandaag. Albert komt weer thuis na een week weg te zijn geweest. Meestal neemt hij een fles rode wijn voor me mee. Tijdens zijn volgende reis kan ik elke avond er een slaapmutsje uit nemen.

Pin It on Pinterest