Cadeautjes

Geplaatst op: 31 mei 2011

De postbode bezorgde me vandaag een prachtig cadeau. Een zwaar pakje waarin zo te voelen een boek in zat. Ik verwachte wel een doos met spullen voor het atelier maar een boek had ik toch niet besteld? Het bleek een prachtig boek te zijn met een lief briefje van Dorinda uit Zoetermeer. Een boek dat echt bij me past en ik nog niet had. Met genoeg inspiratie voor nog meer bloemenkinderen en ontwerpen voor kevertjes, vlinders en andere dieren. Dank je wel Dorinda, je hebt me heel blij gemaakt! Deze week kun je leuke post van me terug verwachten.

Voor mijn nieuwe neefje kocht ik vorige week een prachtige omslagdoek bij www.diyonepal.nl Je koopt twee doeken: een voor jezelf en de andere krijgt een vrouw in Nepal voor haar baby. De doeken worden ook nog eens gemaakt in Nepal met prachtige stoffen. Een warm idee dat zo twee heel verschillende culturen met elkaar verbonden worden.

Voor dezelfde stichting ben ik deze week aan het ontwerpen. In november hoop ik met een mooi pakket uit te komen waarin kleine diyo’s (olielampjes) zijn verwerkt. Ze zijn speciaal voor Atelier Pippilotta in Nepal gemaakt. ’s Morgens werk ik in het atelier om de bestellingen klaar te maken en voorraden bij te werken en ’s middags zit ik heerlijk met de knutselmand aan de tafel. Plaatjes uit Nepal erbij, mooi muziekje op en een kopje thee erbij. Het moet een mooi ontwerp gaan worden zodat er veel van verkocht worden. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst terug naar Nepal.

Pin It on Pinterest