Cadeautjes

mei 31, 2011 | Algemeen

De postbode bezorgde me vandaag een prachtig cadeau. Een zwaar pakje waarin zo te voelen een boek in zat. Ik verwachte wel een doos met spullen voor het atelier maar een boek had ik toch niet besteld? Het bleek een prachtig boek te zijn met een lief briefje van Dorinda uit Zoetermeer. Een boek dat echt bij me past en ik nog niet had. Met genoeg inspiratie voor nog meer bloemenkinderen en ontwerpen voor kevertjes, vlinders en andere dieren. Dank je wel Dorinda, je hebt me heel blij gemaakt! Deze week kun je leuke post van me terug verwachten.

Voor mijn nieuwe neefje kocht ik vorige week een prachtige omslagdoek bij www.diyonepal.nl Je koopt twee doeken: een voor jezelf en de andere krijgt een vrouw in Nepal voor haar baby. De doeken worden ook nog eens gemaakt in Nepal met prachtige stoffen. Een warm idee dat zo twee heel verschillende culturen met elkaar verbonden worden.

Voor dezelfde stichting ben ik deze week aan het ontwerpen. In november hoop ik met een mooi pakket uit te komen waarin kleine diyo’s (olielampjes) zijn verwerkt. Ze zijn speciaal voor Atelier Pippilotta in Nepal gemaakt. ’s Morgens werk ik in het atelier om de bestellingen klaar te maken en voorraden bij te werken en ’s middags zit ik heerlijk met de knutselmand aan de tafel. Plaatjes uit Nepal erbij, mooi muziekje op en een kopje thee erbij. Het moet een mooi ontwerp gaan worden zodat er veel van verkocht worden. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst terug naar Nepal.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.