Canada, Duitsland en Friesland

mrt 13, 2013 | Algemeen

With NatalieDeze week begon met een heel gezellig bezoek uit Canada. Natalie van Beardancecrafts is met haar gezin op familie bezoek in Nederland. Tot voor een paar jaar kocht ze mijn pakketten bij me in. De laatste jaren maakt ze zelf de pakketten en gebruikt daarvoor mijn patronen tegen een vergoeding. Heel bijzonder om elkaar eindelijk te zien terwijl er normaal meer dan 6000 kilometers tussen zitten. Als cadeautje bracht ze twee roze hertjes mee die natuurlijk al een mooi plekje in het atelier hebben gevonden.

 

 

dears from NatalieDonderdag vertrekken we zelf naar de Creativa in Dortmund. De beurs waar ik al een poos naar uit kijk. Net als vorig jaar gaan we zelf de kraam van der Kleine Troll bekijken. Natuurlijk hopen we ook weer nieuwe ideeën op te doen. Er volgt zeker nog een verslag.

Bij Niels Holgersson in Oosterstreek beginnen donderdag de voorjaars open dagen. Er zullen ook een aantal nieuwe houtproducten van Atelier Pippilotta te koop zijn. Leuke stoeltjes maar ook lantaarns en decoratieplanken.

 

stoeltjes

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.