Canada, Duitsland en Friesland

Geplaatst op: 13 maart 2013

With NatalieDeze week begon met een heel gezellig bezoek uit Canada. Natalie van Beardancecrafts is met haar gezin op familie bezoek in Nederland. Tot voor een paar jaar kocht ze mijn pakketten bij me in. De laatste jaren maakt ze zelf de pakketten en gebruikt daarvoor mijn patronen tegen een vergoeding. Heel bijzonder om elkaar eindelijk te zien terwijl er normaal meer dan 6000 kilometers tussen zitten. Als cadeautje bracht ze twee roze hertjes mee die natuurlijk al een mooi plekje in het atelier hebben gevonden.

 

 

dears from NatalieDonderdag vertrekken we zelf naar de Creativa in Dortmund. De beurs waar ik al een poos naar uit kijk. Net als vorig jaar gaan we zelf de kraam van der Kleine Troll bekijken. Natuurlijk hopen we ook weer nieuwe ideeën op te doen. Er volgt zeker nog een verslag.

Bij Niels Holgersson in Oosterstreek beginnen donderdag de voorjaars open dagen. Er zullen ook een aantal nieuwe houtproducten van Atelier Pippilotta te koop zijn. Leuke stoeltjes maar ook lantaarns en decoratieplanken.

 

stoeltjes

 

Pin It on Pinterest