Creatief met kurk

nov 17, 2016 | Algemeen

dscf0878Terwijl het atelier aan een opruimbeurt werd onderworpen kwam ik een proefproject met kurk tegen. De kurken waren te mooi om weg te gooien dus nam ik vilt en kralen en maakte er popjes van.

Nu lust ik graag een rood wijntje maar voor een hele serie kurkpopjes zou ik wel heel vaak langs de slijterij moeten. Dus belandde het project in een lade. Tot gisteren en laat ik toen op het journaal horen dat steeds meer ouderen te diep in het glaasje kijken. Niet dat ik een oudere ben hoor: oud is altijd 15 jaar ouder dan ik ben en dat verschuift gewoon elk jaar een jaartje. Maar creatief met kurk is een project dat weer netjes in de lade gaat. Behalve Sint en Piet: die mogen in de etalage.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.