Creatieve ideeen na de Creativa en nog meer Duitsland

mrt 19, 2012 | Algemeen

Afgelopen vrijdag hebben we genoten op de Creativa in Dortmund. Wat een fantastische beurs was dat: zo groot en zoveel variatie. Eigenlijk heb je aan één dag niet genoeg. Der Kleine Troll en Atelier Poppejans hadden prachtige stands waar weer genoeg te zien was. Het was leuk om ze te ontmoeten en een praatje te maken zo ver van huis. Daarnaast liet ik me een beetje gaan op de beurs. Ik kocht leuke dingen voor in huis die niet noodzakelijk zijn maar wel de boel leuk opfleuren. Na zo’n beursdag wil je wel graag even met de beentjes omhoog. Dat kon in onze hotelkamer waar we de gekochte aanwinsten nog eens bewonderden. Zo konden we er nog een dagje Duitsland aan vast knopen en kwamen we uitgerust thuis.

En nu ben ik weer aan het werk op Nederlandse bodem met mijn hoofd vol inspiratie. Om maar niets te vergeten is alles opgeschreven in het aantekeningenboekje. Albert is vanmorgen in alle vroegte vertrokken voor een busreis naar Berlijn. Hem kennende ligt er deze week weer een leuke ansichtkaart in de brievenbus. Zal ik er vast onder gaan liggen wachten?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.