Creativa en Paashaasje

mrt 13, 2015 | Algemeen

DSCF6969Met de Creativa in Dortmund in het vooruitzicht, was het flink aanpoten deze week. De oudste zoon wilde me wel helpen in het atelier. Samen vulden we in een aantal uren een flinke doos pakketten die inmiddels onderweg is naar der Kleine Troll. Volgende week komt hij weer om het gat dat in mijn eigen voorraad is geslagen aan te vullen. Gezellig hoor, zo samen met je zoon werken.

Bij Niels Holgersson is een nieuw pakket uit Pippilotta’s Schatkist te koop: een Paashaasje met eitjes. Eenvoudig en zoet door het kleurgebruik. Het pakket is maar beperkt verkrijgbaar want de eitjes waren niet meer bij te krijgen.

paashaasje met twee eitjes

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.