Creativa in Dortmund

mrt 16, 2013 | Algemeen

Zodra we donderdag in alle vroegte de grens met Duitsland passeerden bekroop ons een vakantiegevoel. In Dortmund stonden hallen voor creativiteit te wachten! Om het heel kort te houden: het was weer fantastisch, groots, gevarieerd en overweldigend. Bij de kraam van der Kleine Troll gaven we de nabestelling af want de eerste dag waren er al pakketten uitverkocht. Echt tijd om te praten was er niet want het was erg druk rond de kraam. Het lukte wel om op een rustig moment even een foto te maken. En nu zijn we alweer thuis na twee dagen. Tijd om nieuwe ideeën op te schrijven en de gekochte spullen te bekijken of te verwerken in nieuwe ontwerpen.

DSCF6555

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.