Dank jullie wel!

nov 3, 2014 | Algemeen

kerststalDank jullie wel voor de leuke reacties op de nieuwe ontwerpen! Het zijn drukke tijden in het atelier maar die complimenten geven energie om door te gaan met wat ik leuk vind: het ontwerpen van nieuwe pakketten. Er is zelfs al een begin gemaakt met lenteontwerpen voor 2015.
Een nieuw verkooppunt van Atelier Pippilotta is Kruis Opleidingen in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Jenny staat op beurzen en markten en volgend jaar zal ze ook een website lanceren.
De website van Kleine Duimpjes is vorige week ook online gegaan. Het ziet er mooi uit met mooie producten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.