Dat is een schatkistpakketje waard!

mrt 11, 2014 | Algemeen

Kabouter met bloemNiels Holgersson viert haar vijfentwintig jarig jubileum. Ze waren de eerste winkel waar mijn pakketten te koop waren. Het is zo leuk om te zien hoe dat kleine winkeltje van toen is uitgegroeid tot een groot atelier. Speciaal voor deze gelegenheid mocht ik een ontwerp maken. Het werd een Kabouter met Bloem. De muts is van een vrolijk stofje gemaakt en de rest natuurlijk van wolvilt. Ze heeft een roosje in haar hand en zal graag je lentetafel opvrolijken.

Er is nog een Schatkistpakket bij Niels Holgersson te koop. Dat is de Kabouter met Kruiwagen. Je vindt hem niet in de webwinkel omdat het pakket in door de brievenbuis past en als pakket moet worden verzonden.

kabouter met kruiwagen

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.