De bloemetjes buiten zetten

feb 21, 2014 | Algemeen

Toen vorig jaar eind van de zomer een doos met terracotta potjes uit Nepal voor de deur stond kon ik niet wachten om er een ontwerp van te maken. Het moest een vrolijk voorjaarsontwerp worden. En gezien het aantal verkochte pakketten de afgelopen week is het gelukt. Het leuke is ook dat er een deel van de opbrengst weer terug gaan naar Nepal. Daarom wil ik iedereen bedanken die het pakket heeft gekocht. Jij een fleurig ontwerp op tafel en in Nepal worden er mensen geholpen zelf een bestaan met toekomst op te bouwen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.