De bloemetjes buiten zetten

jun 2, 2022 | Algemeen

Mijn vader had elke zomer potten en hangmanden vol bloeiende bloemen in de tuin. Voor een prikkie kocht hij de kneusjes op de markt en bracht ze weer tot leven. Het was altijd een bloemenfeest om te zien en het was ook een hele klus om ze allemaal water te geven. Nu ben ik niet zo goed met bloemen die buiten in potten staan maar dit jaar heb ik toch een paar gekocht. Om te kijken of het me lukt en met mijn vader in gedachten. Ze krijgen ook netjes water en ik haal ook netjes de uitgebloeide bloemen eruit. Hier staan dus letterlijk de bloemetjes buiten, net zoals de naam van dit ontwerp. Het bloemenmeisjes is ongeveer 12 cm hoog en ze heeft 3 terracotta potjes vol bloemen. Deze hoef je niet te verzorgen en zullen de hele zomer weelderig bloeien.

Ik wens je mooie Pinksterdagen toe!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.