De liefste hulp

nov 5, 2021 | Algemeen

Het was een drukke week in het atelier met gezellige momenten. Sanne kwam foto’s maken van nieuwe poppen en zette ook nog oudere ontwerpen op de foto. Ondertussen hielp Demi met het inpakken van pakketten. Houten kegeltjes in de zakjes doen, patronen aangeven, ze vindt het prachtig om te helpen.

Maar donderdag en vrijdag was het helemaal feest. Vanaf nu komt mijn lieve Albert elke week deze twee dagen bij me werken. Het atelier is inmiddels teveel werk geworden voor één persoon.

We hebben al heel wat werk kunnen verzetten en hij neemt ook de administratie op zich. Dat belooft meer tijd voor nieuwe ontwerpen! Voor nu wens ik je een mooi weekend en tot maandag.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.