De natuur in

mrt 17, 2014 | Algemeen

DSCF4715Als je de natuur in gaat zie je langzaam een groene was op de bomen verschijnen. Bloeiende katjes langs de waterkant en Wortelkindertjes die zich voorzichtig laten zien. Een mooi moment om er opuit te trekken met de camera.

Deze prachtige krans van Lariksappels is te koop voor vijftien euro. Hij is handgemaakt en elk seizoen te gebruiken. Eventueel in combinatie met het pakket van de Wortelkindertjes. Als je belangstelling hebt kun je me een mailtje sturen, er zijn nog een paar kransen beschikbaar.

Op Facebook heb ik een leuke actie om drie boekjes van de Wortelkindertjes te winnen. Je kunt nog tot en met donderdag mee doen.DSCF4716

DSCF4718

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.