De nieuwe pakketten zijn uit!

nov 2, 2011 | Algemeen

Eindelijk kan ik laten zien waar ik het de laatste tijd zo druk mee had. Zeven nieuwe ontwerpen voor het komende seizoen!

De Bloemenkinderen met een korenhalm zijn een aanvulling op de serie Bloemenkinderen. In het voorjaar volgt nog een leuk ontwerp.

Diyo Nepal is ontworpen voor de stichting Diyo Nepal. Een deel van de opbrengst is voor de stichting. Binnenkort volgen nog meer leuke foto’s van dit ontwerp.

Het Grachtenpand is een vervolg op de delft blauwe serie en past leuk bij Hollands Glorie, de molen en het bootje.

De Dansende Engeltjes zijn speciaal voor de kerst. Maar ze zijn natuurlijk ook leuk op een kinderkamer. De zilverkleurige hanger maakt het helemaal af.

De Vrolijke Pietjes zijn ontworpen in de zomer. In de volle zon zat ik ze te maken en werd vrolijk van al die mooie kleuren. Je kunt ze aan een stokje hangen maar aan een nepcadeautje doen ze het ook goed.

De Winter Icoon was de laatste in de serie iconen van elk seizoen. In mijn hoofd borrelen nog meer leuke ideeën die ik de komende winter ga uitwerken.

Het Winterkind kwam zomaar uit mijn handen in het voorjaar. Hij is nu nog een beetje eenzaam maar zijn familie zal komend jaar verschijnen. In gedachten zie ik ze al voor me.

HIER is de nieuwsbrief om te bekijken, uit te printen en te bewaren.

De Kreadoe in Utrecht is van 2 tot en met 7 november. Daar zijn alle ontwerpen te bewonderen bij Handwerkatelier Sari, Atelier Poppejans, Joy Design en Atelier de Klaproos. Albert en ik gaan er vrijdag de hele dag heen. Iets waar ik me al weken op verheug.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.