De nieuwe pakketten zijn uit!

Geplaatst op 2 november 2011

Eindelijk kan ik laten zien waar ik het de laatste tijd zo druk mee had. Zeven nieuwe ontwerpen voor het komende seizoen!

De Bloemenkinderen met een korenhalm zijn een aanvulling op de serie Bloemenkinderen. In het voorjaar volgt nog een leuk ontwerp.

Diyo Nepal is ontworpen voor de stichting Diyo Nepal. Een deel van de opbrengst is voor de stichting. Binnenkort volgen nog meer leuke foto’s van dit ontwerp.

Het Grachtenpand is een vervolg op de delft blauwe serie en past leuk bij Hollands Glorie, de molen en het bootje.

De Dansende Engeltjes zijn speciaal voor de kerst. Maar ze zijn natuurlijk ook leuk op een kinderkamer. De zilverkleurige hanger maakt het helemaal af.

De Vrolijke Pietjes zijn ontworpen in de zomer. In de volle zon zat ik ze te maken en werd vrolijk van al die mooie kleuren. Je kunt ze aan een stokje hangen maar aan een nepcadeautje doen ze het ook goed.

De Winter Icoon was de laatste in de serie iconen van elk seizoen. In mijn hoofd borrelen nog meer leuke ideeën die ik de komende winter ga uitwerken.

Het Winterkind kwam zomaar uit mijn handen in het voorjaar. Hij is nu nog een beetje eenzaam maar zijn familie zal komend jaar verschijnen. In gedachten zie ik ze al voor me.

HIER is de nieuwsbrief om te bekijken, uit te printen en te bewaren.

De Kreadoe in Utrecht is van 2 tot en met 7 november. Daar zijn alle ontwerpen te bewonderen bij Handwerkatelier Sari, Atelier Poppejans, Joy Design en Atelier de Klaproos. Albert en ik gaan er vrijdag de hele dag heen. Iets waar ik me al weken op verheug.