De Postduif brengt je een GIVE AWAY

mei 25, 2012 | Algemeen

In de hoek van de tuin staat een krentenbloesem waar een duivenpaartje een nest heeft gebouwd en nu de eitjes worden uitgebroed. Eronder ligt de “bostuin”die flink verwilderd is. Regelmatig spot ik er kikkers en salamanders en heel soms een egeltje. Het voordeel van niet te streng tuinieren is dat dieren de weg naar je tuin weten te vinden, zoals de vlinders in de brandnetels. Omdat mijn arm wat zeer deed vroeg ik Albert de struik bij de voordeur te snoeien. Het was zo dichtbegroeid dat de pakketbezorger de voordeur en bel niet kon vinden. Na een kwartier zag ik een vierkante struik. Oh, wat was die lelijk geworden en hij komt dan ook niet op de foto. Maar Albert ontdekte er wel een leeg nestje in en nam die mee in ruil voor de snoeischaar, die beheer ik in het vervolg maar weer.

Voordat Atelier Pippilotta officieel was heb ik een paar patronen gemaakt. Waaronder Kabouter Wouter en zijn Postduif. Wil je graag zo’n patroon toegestuurd krijgen dan kun je hier een reactie achter laten of een mailtje sturen. Volgende week vrijdag verloot ik drie patronen van de Postduif.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.