De vakantie is weer voorbij

Geplaatst op: 4 september 2023

Ik hoop dat je een mooie zomer(vakantie) hebt gehad.. Ook het noorden van het land mag vandaag weer naar school dus het zit er nu toch echt op.

Afgelopen weken waren wij met ons busje op reis. We vertrekken als we klaar zijn en nemen zo weinig mogelijk spullen mee.  De grootste ballast zijn we vaak zelf. Afzien tijdens een pittige bergwandeling, een steile berg op fietsen in de brandende zon, een verkeerd gekozen afslag of het missen van comfort. Er tegen vechten helpt niet, wel het accepteren en ondergaan. Dat hoort er voor ons allemaal bij en vaak volgt er een verrassing. Een plekje onder een boom om uit te rusten met prachtig uitzicht, een onverwachte ontmoeting die ons de juiste weg wijst of uitkomen op een plek waar je een frisse duik kunt nemen.

Maar hoe leuk vakantie ook is; thuis komen is ook altijd weer fijn. Omdat hier de kinderen en kleinkinderen zijn, er boontjes en courgettes lagen te wachten in de groentetuin en ik weer in mijn fijne atelier kan zijn. Tot woensdag! Dan komen er nieuwe pakketten uit.

Pin It on Pinterest