De viltbloem en fotoprints op hout

aug 19, 2013 | Algemeen

24_opening_071825In Brabant zit Atelier de Viltbloem. Sinds vorige week een nieuw verkooppunt van mijn pakketten. Heidi en Yolande zijn twee enthousiaste dames die ook leuke workshops geven. En zo begint het langzaam weer wat drukker te worden in het atelier. 30 Augustus komen zeven nieuwe pakketten uit dus ik maak ook nog wat extra voorraad herfstpakketten.

 

 

 

 

 

klaverToch is er ook nog tijd om andere dingen te doen. Zoals foto’s printen op hout. Naast de opdrachten die hiervoor binnen komen ben ik ook nog steeds aan het experimenteren. Zoals het combineren van de houtprints met vilt. Er volgt vast nog meer binnenkort.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.